Betalingstiden

Det er flere ting som er veldig viktig for din økonomi. Det ene er inntekt og det andre er utgifter. Smålån er også en utgiftspost.

Når du trenger å komme deg litt ned på jorda er det viktig å se igjennom hvor mye penger man bruker og hvor ofte man bruker disse pengene.

Trenger du å lette på trykket når du har lånt penger fordi du ikke kan betale så mye per måned så er det viktig at du ser på 2 ting. Ting nummer en er renten og ting nummer to er nedbetalingstiden. Hvor lenge betales ditt lån før det er betalt tilbake? Du burde sette lånet slik at du bruker lang tid til å betale tilbake pengene hvis du synes det er tøft å betale mye per måned. Du må også huske hva du har brukt pengene til. Har du brukt pengene til noe som varte veldig kort kan det bli bittert å betale på lånet over en veldig lang periode. Har du brukt pengene på en god forretningsidé eller på andre måter en smart ting kan det være ganske greit å bruke flere år på å betale denne tilbake. Det gjelder å komme inn tidlig slik at man bruker pengene smart.