10 må-kjenne stiltips for høye menn

10 må-kjenne stiltips for høye menn

Er du lei av å føle deg som en ruvende gigant overalt hvor du går? Ender shopping for klær alltid i skuffelse, med ermer og bukseben som alltid er for korte? Frykt ikke, mine vertikalt velsignede herrer!

Dette blogginnlegget er her for å redde deg fra motefellene som ofte plager høye menn. Vi har samlet en liste med 10 stiltips som ikke bare vil øke selvtilliten din, men også hjelpe deg med å navigere i moteverdenen på en enkel måte.

Så, enten du spaserer nedover gatene eller deltar på et formelt arrangement, er det på tide å ta kontroll over stilen din og lage en uttalelse som skriker eleganse og sofistikert.

Kle deg i lag

Når du kler deg i lag, er nøkkelen å velge de riktige delene som fungerer harmonisk sammen. Start med et solid underlag, for eksempel en velsittende t-skjorte eller en klassisk button-down skjorte. Dette vil tjene som grunnlaget for ditt lagdelte utseende.

Legg deretter til en genser under en jakke. Velg en lett genser som komplementerer fargevalget til antrekket ditt. Dette vil holde deg varm og legge til et ekstra lag med tekstur og dybde. Velg en jakke som sitter godt og samler hele ensemblet. Enten det er en skreddersydd blazer eller en casual bomberjakke, sørg for at den passer til anledningen og din personlige stil.

Vurder å legge til en vest for å ta det lagdelte antrekket ditt til neste nivå. En vest legger ikke bare et ekstra lag, men hjelper også med å bryte opp den visuelle lengden på overkroppen din, og skaper en mer balansert og proporsjonal silhuett. Velg en vest som komplementerer fargene på skjorten, genseren og jakken din for et helhetlig utseende.

Kle deg i lag

Stil med belter

Belter er mer enn bare et praktisk tilbehør for å holde buksene oppe. De fungerer som en moteerklæring, som lar deg uttrykke din personlige stil og heve ditt generelle utseende. Og for høye menn er de spesielt gunstige for å oppnå et godt proporsjonert utseende.

En av de viktigste fordelene med å bruke et belte for høye menn er at det bidrar til å skape en ren linje over hele kroppen. Når du har en høyere ramme, er det viktig å bryte opp utseendet ditt for å unngå å se langstrakt eller uforholdsmessig ut. Å knipe midjen med et belte skaper en visuelt tiltalende deling mellom over- og underkroppen, og gir deg et mer balansert og sammensatt utseende.

I tillegg til å skape en ren linje, kan belter gi raffinement til bedriftsantrekket ditt. Enten du har på deg en skreddersydd dress, en skjorte eller bukse, kan et velvalgt belte umiddelbart ta antrekket ditt til neste nivå. Velg et klassisk skinnbelte i en nøytral farge som svart eller brunt for et tidløst og allsidig alternativ. Alternativt kan du eksperimentere med forskjellige teksturer, mønstre eller til og med fargede belter for å gi ensemblet ditt en personlighet.

Få skreddersydde klær

Å finne klær som passer godt kan være en skikkelig utfordring for høye gutter. Off-the-rack klær er generelt designet for gjennomsnittsstore individer, og etterlater høye menn med begrensede alternativer. Ermene er for korte, buksene er for lange, og de generelle proporsjonene fungerer ikke. Men ikke bekymre deg – spesiallagde klær er her for å redde dagen!

Få skreddersydde klær

Når du velger skreddersydde klær, kan du si farvel til den konstante kampen med å finne passende klær. Hvert plagg er skreddersydd etter dine mål, og sikrer en perfekt passform og upåklagelig stil. Ikke mer å nøye deg med klær som er for trange eller løse – med spesiallagde klær vil du alltid se og føle deg best mulig.

En av de største fordelene med skreddersydde klær for høye menn er muligheten til å løse spesifikke passformsproblemer. Enten du har lengre armer, lengre overkropp eller begge deler, kan en dyktig skredder justere plaggets proporsjoner deretter. Dette betyr at det ikke lenger er pinlig korte ermer eller skjorter som går opp når du løfter armene. Tilpasset skreddersøm lar deg lage en garderobe som utfyller din kroppstype og viser frem din unike stil.

Å finne stilige klærfor høye menn (kläder för långa män) trenger ikke å være en utfordring. Med litt research og oppmerksomhet på detaljer kan du bygge en garderobe som ikke bare passer perfekt til deg, men som også reflekterer din personlige stil.

Hopp over de vertikale stripene.

Vertikale striper har lenge vært kjent for å skape en optisk illusjon som forlenger kroppen, slik at brukeren ser høyere ut enn de er. Selv om dette kan høres bra ut, kan det være skadelig hvis du allerede er velsignet med høyde. I stedet for å omfavne denne trenden, vurder horisontale linjer som vil bryte opp utseendet og skape en mer balansert silhuett.

I tillegg til å velge horisontale striper, er det også viktig å velge striper som er litt tykkere i designet. Tynne striper forlenger kroppen enda mer, så det er best å unngå skjorter med dette mønsteret hvis du er høy. Gå heller for bredere striper som gir bredde og balanse til rammen din.

Ved å unngå vertikale striper og velge horisontale linjer med en tykkere design, kan du skape et mer proporsjonalt utseende som ikke overdriver høyden din. Omfavn mønstre og stiler som gir dybde og dimensjon til antrekket ditt i stedet for å fremheve din høye vekst.

Dressjakker, hele dagen, hver dag

For høye menn er det å ha på seg en dressjakke eller blazer når det er mulig en sikker måte å øke stilspillet på. Disse plaggene er designet for å smigre kroppsformen din, få deg til å se mer proporsjonal ut og legge til en sårt tiltrengt struktur til rammen. Med sine godt skreddersydde snitt og smarte silhuetter kan dressjakker umiddelbart forvandle utseendet ditt, og gi deg et polert og sofistikert utseende.

Når du skal velge riktig dressjakke for høye menn, er det noen viktige faktorer å vurdere. Først og fremst vil du være sikker på at jakken sitter riktig på deg. Velg lengre ermer og litt lengre stiler for å tilpasse høyden din. Dette vil forhindre at jakken ser for kort ut på deg og sikrer et mer balansert og proporsjonalt utseende.

Unngå å bruke for trange jeans.

Vi vet alle at jeans er en garderobe for både menn og kvinner. De er allsidige, komfortable og kan kles opp eller ned for enhver anledning. Men når det kommer til høye menn, kan det å bruke for trange jeans ha en utilsiktet effekt – få deg til å se enda høyere og tynnere ut. Hvis dette avviker fra ønsket utseende, er det best å unngå dette stilvalget.

Velg heller slanke eller tilpassede bukser som vil gi deg ønsket utseende uten å vektlegge høyheten din. Disse buksene vil gi en skreddersydd passform som smigrer kroppsformen din samtidig som du kan vise frem stilen din. Du kan finne den perfekte balansen mellom komfort og stil ved å velge litt mer avslappede bukser enn for trange jeans.

Hovedgrunnen til å unngå å bruke for trange jeans som en høy mann er at de kan trekke unødvendig oppmerksomhet til høyden din. Mens høy er en stor ressurs, er det viktig å skape et balansert og proporsjonalt utseende. Å bruke for trange jeans kan få deg til å fremstå som rank og uforholdsmessig, noe som kanskje ikke er det bildet du ønsker å fremstille.

Benytt deg av kontraster

Kontrast er nøkkelen når det gjelder å gi dimensjon til antrekket ditt. En måte å skape kontrast på er å blande forskjellige teksturer. For eksempel kan det å kombinere en teksturstrikket genser med en glatt par skreddersydde bukser umiddelbart skape visuell interesse. Kontrasten mellom genserens koselige tekstur og buksens slankhet vil bryte opp den høye rammen din og gi deg et mer balansert utseende. Eksperimenter med forskjellige stoffvalg som tweed, kordfløyel eller til og med skinn, for å legge til et snev av raffinement til ensemblet ditt.

Farger spiller også en betydelig rolle i å skape kontraster. Velg fargekombinasjoner som utfyller hverandre samtidig som du legger til visuell separasjon. Mørke og lyse toner kan skape en sterk kontrast, mens komplementære farger som marine og oransje skaper et levende og harmonisk utseende. For eksempel kan det å bruke en mørk marineblå blazer med en lysere skjorte under trekke oppmerksomheten til overkroppen din samtidig som du subtilt avleder oppmerksomheten fra høyden din. Eksperimenter gjerne med forskjellige fargekombinasjoner for å finne det som passer best for deg.

Bruk lange trenchcoats

Bruk lange trenchcoats

Trenchcoats blir ofte oversett og undervurdert, men har en rik historie og er utrolig allsidig. Fra deres opprinnelse som militæruniformer til deres ikoniske status i populærkulturen, har disse kåpene bestått tidens tann. Deres rene linjer, skreddersydde passform og klassiske design gjør dem perfekte for høye menn som ønsker å gjøre et stilig statement.

Å investere i en lang trenchcoat er et smart trekk hvis du er en høy fyr. Lengden på pelsen er avgjørende, siden den enten kan forbedre eller forringe høyden din. Velg en trenchcoat som faller under kneet for å sikre en flatterende passform. For de som er heldige nok til å finne en som når midten av leggen, er det enda bedre. Unngå for korte kåper, som de som treffer låret eller midjen, da de bare vil understreke lengden din og kaste av proporsjonene dine.

Den lange trenchcoaten gir visuell interesse til antrekket ditt og gir funksjonelle fordeler. Lengden gir ekstra dekning under kaldere årstider, og beskytter deg mot elementene samtidig som du holder deg varm og stilig. I tillegg lar den beltede midjen på en trenchcoat deg klemme den inn for en mer definert silhuett, noe som forsterker din høye ramme ytterligere.

Gå for sko med dristige trykk

Fet trykk i sko injiserer en dose personlighet inn i det generelle utseendet ditt og avleder oppmerksomheten nedover. Dette kan være spesielt fordelaktig for høye menn, da det holder fokus borte fra høyden og trekker oppmerksomheten til det stilige fottøyet deres. Du kan enkelt heve motespillet ditt ved å velge sko med iøynefallende trykk.

En av de store fordelene med å bruke sko med trykk er at de visuelt kan forkorte utseendet til føttene dine. Mange høye menn har ofte større føtter, og dristige trykk kan bidra til å skape et mer balansert og proporsjonalt utseende. De intrikate mønstrene og designene på disse skoene avleder oppmerksomheten bort fra størrelsen på føttene dine, og skaper en illusjon av mindre proporsjoner.

Dessuten gir dristige utskrifter uendelige muligheter for stileksperimentering. Enten du går for en uformell eller formell look, er et bredt utvalg sko tilgjengelig i livlige trykk som passer din smak. Alternativene er mange, fra blomstermønstre til geometriske design, dyreprint til abstrakte motiver. Omfavn din individualitet og uttrykk din personlige stil ved å velge sko som gjenspeiler din unike personlighet.

Når du styler dristige sko med trykk, er det viktig å finne en balanse med resten av antrekket. La skoene være fokuspunktet for ensemblet ditt og par dem med nøytrale, ensfargede klær for å unngå å overvelde det generelle utseendet ditt. Velg klassiske plagg som skreddersydde bukser, chinos eller jeans i dempede toner som lar skoene skinne.

Unngå lave bukser

Lave bukser, med linningene under den naturlige midjelinjen, kan forlenge overkroppen ytterligere. Dette kan skape et ubalansert og uforholdsmessig utseende, slik at du ser enda høyere ut enn du er. Hvis du ønsker å oppnå en mer balansert og proporsjonal silhuett, er det best å velge bukser med middels til høye kutt.

Mid-rise bukser sitter rett under navlen eller ved den naturlige midjen, og gir et mer balansert utseende for høye menn. De gir tilstrekkelig dekning for overkroppen din uten å overdrive lengden. I tillegg kan middels høye bukser bidra til å skape en illusjon av lengre ben, noe som kan være fordelaktig for høye personer. Mid-rise bukser kan få deg til å fremstå mer velproporsjonert og stilig ved å fremheve benlengden.

På den annen side er høye bukser et annet flott alternativ for høye menn. Disse buksene sitter ved eller over den naturlige midjen, og gir enda mer dekning for overkroppen. Høye bukser kan bidra til å skape et elegant og sofistikert utseende, spesielt når de kombineres med en velsydd skjorte eller blazer. De har også fordelen av å forlenge bena, slik at du ser høyere ut samtidig som du opprettholder en balansert silhuett.

Sammendrag

Disse 10 stiltipsene for høye menn må vite er den ultimate guiden for å hjelpe deg med å overvinne motehindringer og trygt omfavne høyden din. Ved å følge disse tipsene kan du sikre at klærne dine sitter godt, forbedre veksten din og gjøre et varig inntrykk uansett hvor du går. Fra å velge de riktige proporsjonene til klær til å eksperimentere med forskjellige stiler, vil disse tipsene gjøre deg i stand til å navigere i moteverdenen uten problemer. Enten du ønsker å kle deg tilfeldig eller delta på en formell begivenhet, har du nå verktøyene til å lage en uttalelse som utstråler eleganse og raffinement.

Så omfavn den høye veksten din og la stilen din snakke mye. Med disse stiltipsene i arsenalet ditt vil du aldri føle deg som en ruvende gigant igjen. Gå selvsikkert ut og vis verden at det å være høy er en motefordel, ikke en hindring.


Publisert

i

av

Stikkord: